Cordial Pro: çfarë është ajo?

Cordial Pro është një mjet që i shtohet softuerit tuaj të shkrimit. Kjo lejon, si Kundërhelm korrigjoni gabimet e ndryshme gramatikore, gjuhësore, tipografike dhe sintaksore për t'ju lejuar të përmirësoni cilësinë e teksteve tuaja, pa marrë parasysh origjinën e tyre, për të zhvilluar aftësitë tuaja në shkrim frëngjisht ose në një gjuhë tjetër dhe për të kursyer kohë të konsiderueshme në korrigjimin tuaj dhe korrigjimet e tekstit.

Një mjet si Cordial Pro është fjalë për fjalë thelbësore në fushën profesionale, në mënyrë që të ofrojë përmbajtje cilësore pa ose pothuajse pa gabime. Sidoqoftë, asgjë nuk do të zëvendësojë një korrigjues të vërtetë njerëzor, por Cordial Pro lejon të zvogëlohet ndjeshëm numri i gabimeve dhe gabimeve sintaksore dhe mbetet kryesisht i mjaftueshëm për një përdorim klasik në biznes.

Kush është i Përzemërt Pro?

Përdorimi i softuerit të redaktimit ortografik mund të duket i panevojshëm nëse jeni tashmë një copywriter, por jo. Në të vërtetë shumë karakteristika të softuerit do t'ju lejojnë të kurseni shumë kohë në ri-leximet tuaja, të cilat do t'ju lejojnë, me ndihmën e syrit tuaj të ekspertëve për të zbuluar të gjitha gabimet në minuta në vend të orëve, duke ju lejuar për të rritur përfitimin tuaj për orë.

Nga ana tjetër, nëse punoni në një sektor që normalisht nuk ka lidhje me shkrimin dhe nuk jeni aspak rehat me gjuhën frënge dhe mijëra variantet e saj, secila më komplekse se të tjerët, mund të jeni përballur tashmë me situatën. ku ishit të bindur se mund të bënit punën e perspektivës suaj, citati juaj ishte më interesant se ai i konkurrentëve tuaj, por për fat të keq, gabimet tuaja të shumta drejtshkrimore ju bënë gabim dhe perspektiva juaj nuk e pranoi ofertën tuaj sepse ai nuk e mori parasysh propozimin tuaj e besueshme në lidhje me numrin e gabimeve.

Në të vërtetë, sidomos në Francë, duke qenë keq në drejtshkrimin ose në gramatikë, shpesh është sinonim i një mungese flagrante të kredibilitetit, madje edhe në tregjet manuale që nuk kanë të bëjnë me shkrimin! Në këtë kuptim, përdorimi i një softueri si Cordial Pro do t'i bëjë dokumentet tuaja me sintaksë të dyshimtë krejtësisht të lexueshme dhe profesionale dhe kjo shqetësim, megjithatë mirë, nuk do të jetë më një për aktivitetin tuaj!

Cordial Pro gjithashtu do të shërbejë redaktorët e web dhe blogerët, të cilët punojnë drejtpërdrejt në platforma si WordPress. Në të vërtetë, ky është korrektor më i fuqishëm në aspektin e përdorimit në internet pa kaluar nëpër një softuer si Word dhe ju do të jeni një ndihmë e madhe për të shkruar direkt në shfletuesin tuaj.

Për më tepër, pa menduar domosdoshmërisht për një faqe ose blog, Cordial Pro do të jetë një ndihmë e madhe nëse keni zakon të shkruani email çdo ditë dhe nuk keni domosdoshmërisht kohë për të kopjuar dhe ngjitur tekst mbi një kontrollues spell standard ose edhe softuer për përpunimin e tekstit me një korrektor automatik.

Karakteristikat e Cordial Pro

Prandaj, ky softuer do të jetë i dobishëm në aspekte të ndryshme në varësi të qëllimeve dhe interesave tuaja. Këtu është një shpjegim i shkurtër i karakteristikave kryesore të Cordial Pro.

Ai synon mbi të gjitha thjeshtësinë. Integrimi me të gjitha mediat tuaja automatikisht dhe mungesa totale e nevojës për t'u trajnuar në përdorimin e softuerit është ndoshta aseti numër një i Cordial Pro në nivel profesional.

Gjithashtu në cilësinë optike, Pro Cordial ka rri shtrembër, kur është fjala për të ofruar një ndërfaqe të qartë, ergonomike dhe tërheqëse, që do të motivojë çdo përdorues të përdorimit të tepërt për të shmangur humbur kohë të vlefshme dhe duke rritur kështu efikasitetin e punës së ekipeve tuaja ose vetes.

Niveli i efikasitetit, edhe këtu, Cordial Pro nuk është lënë jashtë pasi shfaq me krenari një normë korrigjimi 90%, 3 herë më shumë se Word! Me fjalë të tjera, mund t’i besoni me sytë mbyllur për një prezantim cilësor në nivelin sintaksor, drejtshkrimor, gramatikor dhe tipografik!

Për sukses të marrë një normë korrigjim si të kënaqshme, Pro Cordial është i bazuar në një bibliotekë të pasur të fjalorëve në përmbajtje, duke përfshirë më shumë se përkufizimet 190 000 dhe më shumë se 4,6 milion lidhjet sinonim për të ju ndihmojë të përmirësuar cilësinë e teksteve tuaj, kur ju nuk mund të rinovoni veten.

Megjithëse çmimi i tij është mjaft i lartë për një student, Cordial Pro ofron ende një shumëllojshmëri mjetesh për të shkruar drejt përmirësimit të cilësisë së shkrimit tuaj me kalimin e kohës.

Së fundi, Cordial Pro kalon me peshë shumicën e testeve më komplekse. Në të vërtetë, në testet e 23 të kryera nga shtypi i specializuar, Cordial Pro u zgjodh 20 herë korrektor më i mirë, rekord!

Lehtësi e pakrahasueshme e përdorimit

Cordial Pro është projektuar për përdorim të thjeshtuar dhe intuitiv pak si një produkt Apple. Në të vërtetë, softueri është i përdorshëm edhe nëse nuk keni njohuri në kompjuter ose në zyrë. Ajo integrohet me jetën tuaj të përditshme dhe aplikacionet e ndryshme të pajtueshme (shfletuesi web, Word, etj.) Automatikisht pas instalimit për të kursyer kohë duke konfiguruar gjithçka.

Përdorimi i tij është gjithashtu shumë intuitiv për t'ju lejuar të mos keni nevojë për të trajnuar për ta përdorur atë siç është rasti për shumë programe për profesionistët në përgjithësi.

Software i adaptuar për studentët?

Nëse Cordial Pro është padyshim një softuer i projektuar për profesionistët, një ka të drejtë të pyes veten nëse do të ishte i përshtatshëm për përdorim edukativ për të zhvilluar shkathtësitë e tij me shkrim.

Duke përdorur këtë lloj të softuerit është një mënyrë e madhe për të përmirësuar aftësitë e saj gjuhësore, por Pro Cordial është kryesisht një software i projektuar për profesionistët të cilët nuk u mërzit shpjegojnë gabimet në shumicën e rasteve dhe do të propozojë në vend për të korrigjuar ato për të fituar kohë dhe efikasitet, pavarësisht nga disa ushtrime stërvitore më të plota.

Përveç kësaj, çmimi është shumë më i lartë se shumica e konkurrentëve të saj dhe kjo ndoshta nuk do të jetë në përputhje me buxhetin e studentit, dhe kontrollorët e spellit rrallëherë janë parë në mënyrë të favorshme nga arsimi kombëtar dhe mësimdhënien në përgjithësi, dhe ju do të keni vetëm një shans për të marrë një zbritje të studentëve në Cordial Pro.

Prandaj, nëse nuk keni një buxhet të madh për të caktuar, ne do të preferojmë një alternativë të lirë për përdorim thjesht arsimor.

A duhet të blini Cordial Pro dhe me çfarë çmimi?

Ju ndoshta jeni i bindur për të porositur kopjen tuaj të Cordial Pro, qoftë për ju ose për një anëtar të ekipit tuaj dhe keni të drejtë!

Jini të vetëdijshëm, megjithatë, se do të duhet të paguani shumën 199 euro nëse jeni profesionist dhe 99 euro nëse jeni një individ ose student. Një shumë e konsiderueshme, por e cila është e justifikuar në funksion të cilësisë së softuerit.