Print Friendly, PDF & Email

Google Analytics është mjeti më i përdorur i analitikës dixhitale në botë. Në këtë trajnim nga Youssef Jlidi, zbuloni bazat e Google Analytics dhe keni një pamje 360° të audiencës që viziton faqen tuaj të internetit. Pavarësisht nëse jeni kompani apo shoqatë, njihuni me vizitorët tuaj, numrin e tyre, vendndodhjen e tyre, faqet...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Bonusi Macron nuk do të rinovohet në 2021