Detajet e kursit

Me Joëlle Ruelle, zbuloni Teams, mjeti i ri kryesor i komunikimit dhe bashkëpunimit të Microsoft. Në këtë trajnim, ju do të diskutoni konceptin dhe parimet e funksionimit të versionit desktop të këtij aplikacioni. Do të mësoni se si të krijoni dhe administroni ekipe dhe kanale, do të drejtoni biseda publike dhe private, do të organizoni takime në të cilat mund të ndani dokumente. Do të shihni gjithashtu mjetet e kërkimit dhe komandës, si dhe opsionet dhe cilësimet e programit. Në fund të këtij trajnimi, ju do të jeni në gjendje të krijoni dhe përdorni Ekipet për të bashkëpunuar me ekipet tuaja.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Zbuloni hyrjen e tastierës