Print Friendly, PDF & Email

Google Drive është një nga zgjidhjet më të përdorura të ruajtjes në internet. Integrimi i tij me mjetet e tjera të Google dhe paketa profesionale e ofruar për organizatat e bën atë gjithnjë e më të zakonshëm. Në këtë kurs, Nicolas Levé ju prezanton me Google Drive dhe mjetet që ky shërbim ju vë në dispozicion. Në veçanti, do të shihni se si të ruani dhe organizoni përmbajtjen tuaj në një mënyrë optimale. Ju gjithashtu do të mbuloni ndarjen e skedarëve dhe dosjeve me përdorues të tjerë për qëllime personale ose profesionale. Kështu, ju do të keni në dorë një mjet të menaxhimit të cloud dhe bashkëpunimit në internet që do t'ju lejojë të bëheni më efikas në detyrat tuaja të përditshme.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 01/01/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Në cilën moshë duhet të mësoni një gjuhë të huaj? Të moshuarit dëshmojnë!