Detajet e kursit

Jeni shitës apo menaxher biznesi dhe po kërkoni klientë të rinj për të rritur qarkullimin tuaj? Vetem nje zgjidhje: perspektiva ne te veshtire. Është treguar se kërkimi telefonik është metoda më efektive dhe më fitimprurëse, kur bëhet mirë. Në këtë trajnim nga Philippe Massol, ju do t'i qaseni parakushteve thelbësore për një përgatitje të mirë për kërkimin telefonik. Do të zbuloni se si të krijoni një skedar kërkimi dhe si të menaxhoni skedarët tuaj të kontaktit. Do të mësoni gjithashtu se si ta ndërtoni fjalimin tuaj, ndonjëherë me fjalën…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen e 'origjinës' →