Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A jeni përgjegjës për mbrojtjen e sistemit të informacionit në organizatën tuaj dhe dëshironi të mësoni se si të hetoni shkeljet e sigurisë për ta mbrojtur atë më mirë? Atëherë ky kurs është për ju.

Emri im është Thomas Roccia, jam hetues i sigurisë kibernetike në McAfee dhe kam kryer hetime të shumta mjeko-ligjore për kompani të ndryshme.

Në këtë kurs, ju do të mësoni se si të bëni anketa sistematike.

Do të mësoni të:

  1. Mblidhni të dhëna për anketat tuaja.
  2. Kryeni skanimin duke përdorur, hidhni dhe kopjet e diskut të ngurtë.
  3. Skanoni për skedarë me qëllim të keq.

Së fundi, paraqisni raportin tuaj të hetimit.

A jeni gati të zotëroni të gjitha aftësitë mjekoligjore të nevojshme për të mbrojtur sistemet tuaja? Nëse po, trajnim i mirë!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→