Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Përshëndetje dhe mirëseardhje në këtë kurs!

Ju do të shoqëroni njerëzit në të evolucioni profesional.

Bravo sepse është një mision jashtëzakonisht i rëndësishëm! Do të ndihmojë për të transformuar thellësisht marrëdhënien e tyre në punë, dhe pse jo trajektoren e tyre të jetës!

Në këtë kurs, ne do të shohim së bashku se si të bëjmë vlerësimin e aftësive të tyre.

Do të zbuloni hap pas hapi të gjitha fazat e zhvillimit të një vlerësimi aftësish, që ngapritjen e përfituesit deri në shkrim përmbledhës nga vlerësimi i aftësive, tekanaliza e rrugëtimit të tij.

Ju do të mësoni teknikat kryesore për identifikimin e aftësive dhe interesave të një përfituesi, bazuar në përvojat e tyre.

Nëse qëllimi juaj është të ndihmoni njerëzit që mbështetni të fitojnë besim në zgjedhjet e tyre dhe t'u lejoni atyre më shumë kënaqësi profesionale, bashkohuni me mua në këtë kurs!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→