Detajet e kursit

Me Youssef Jlidi, bëni një bilanc të nocionit të diversitetit brenda kompanisë. Pavarësisht nëse jeni menaxher apo përgjegjës për burimet njerëzore, ju do t'i afroheni origjinës dhe specifikave të diversitetit, si kulturore ashtu edhe brezash. Më pas, gradualisht, do të shihni se si ta vendosni atë në vend dhe si të zhvilloni sinergji të cilat, në afat të gjatë, do të kenë një ndikim pozitiv në kompaninë tuaj, personelin dhe aktivitetin e saj.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Google Ads: Gjetja e fjalëve kyçe të duhura