Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Ndryshe nga sa imagjinojnë disa njerëz, një paaftësi mund të jetë një pasuri për kompanitë

Ky kurs do t'ju pajisë me njohuritë për të kapërcyer barrierat dhe për të zbatuar një politikë gjithëpërfshirëse të aftësisë së kufizuar në organizatën tuaj!

Ai shpjegon se çfarë është aftësia e kufizuar, rolet dhe përgjegjësitë e ndryshme ligjore të kompanive, veçanërisht pas ndryshimeve të paraqitura nga ligji për lirinë për të zgjedhur të ardhmen profesionale në shtator 2018, dhe ofron mjete për të krijuar një strategji të suksesshme dhe efektive për mbështetjen e personave me aftësi të kufizuara. gjatë gjithë karrierës së tyre.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→