Ndryshoni vendet e punës, fitoni aftësi të reja
Po sikur të jetë koha?

Dëshironi të ndryshoni punë? Duhet të marrësh një kthesë profesionale?
Pavarësisht nëse jeni në biznes ose kërkoni punë,
Cnam dhe Pro Tranzicionet ju mbështesin në projektin tuaj dhe zgjedhjen tuaj të trajnimit.

Merrni pjesë në takimin kolektiv të informacionit të Premten 30 Prill nga ora 9 e mëngjesit deri në 11:30 e mëngjesit (në distancë).

Ne ju tregojmë gjithçka për:
• Trajnimi dhe modalitetet e Cnam (studimi i punës, mësimi në distancë)
• Financim i mundshëm
• Projekti i tranzicionit profesional për rikualifikim në një profesion të ri

Regjistrim

Lidhja për ngjarjen në internet do t'ju dërgohet së shpejti.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Menaxho oraret e projekteve