Është mirë, faqja juaj e internetit është online. Dizajni është i rregullt, përmbajtja e optimizuar dhe ju jeni 100% i sigurt se jeni në gjendje të transformoni vizitorët tuaj në perspektivë ose klientë. Ju keni filluar të nisni fushata për blerjen e trafikut: reklamimi në internet, pak media sociale dhe referenca natyrore kanë filluar të japin fryte.

Sigurisht, ju e keni kuptuar interesin e SEO (referencimit natyror) për të gjeneruar trafik të kualifikuar në një mënyrë të qëndrueshme. Por si e menaxhoni SEO-në tuaj? Në këtë trajnim ju prezantoj mjetin falas të ofruar nga Google: Search Console. Është një mjet që duhet të zbatohet sa më shpejt që të jetë e mundur pasi faqja të jetë online...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Hyrje në Power BI Desktop