Është mirë, faqja juaj e internetit është online. Dizajni është i rregullt, përmbajtja e optimizuar dhe ju jeni 100% i sigurt se jeni në gjendje të transformoni vizitorët tuaj në perspektivë ose klientë. Ju keni filluar të nisni fushata për blerjen e trafikut: reklamimi në internet, pak media sociale dhe referenca natyrore kanë filluar të japin fryte.

Sigurisht, ju e keni kuptuar interesin e SEO (referencimit natyror) për të gjeneruar trafik të kualifikuar në një mënyrë të qëndrueshme. Por si e menaxhoni SEO-në tuaj? Në këtë trajnim ju prezantoj mjetin falas të ofruar nga Google: Search Console. Është një mjet që duhet të zbatohet sa më shpejt që të jetë e mundur pasi faqja të jetë online.

Në këtë trajnim, ne do të shohim:

  • si të konfiguroni (instaloni) Search Console
  • si të matni performancën e SEO, duke përdorur të dhëna që gjenden vetëm në Search Console
  • si të kontrolloni indeksimin e saktë të faqes tuaj
  • si të monitoroni të gjitha problemet që mund të dëmtojnë SEO tuaj: celular, shpejtësi, siguri, ndëshkim manual ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Llogaritja e indeksit të barazisë profesionale: a ka ndonjë specifikë për UES?