Email, raporte projektesh, procesverbale dhe letra të të gjitha llojeve. Po kërkoni trajnim falas për të përmirësuar aftësitë tuaja të komunikimit me shkrim?

Sidomos në punë, aftësia për të shkruar dokumente cilësore do t'ju lejojë të bini në sy. Aftësitë e të shkruarit janë një levë përrallore për të përcjellë një imazh profesionalizmi. Përkundrazi, mangësitë në këtë fushë mund të krijojnë reputacion për paaftësi.

Nëse të gjitha dokumentet tuaja janë të shkruara në frëngjisht të thyer dhe krejtësisht të papërshtatshme nga pikëpamja e përmbajtjes dhe formës. Shikimi ose rishikimi i bazave për prodhimin e shkrimit profesional është një ide e shkëlqyer.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Kalimet kolektive: kursi i ri i trajnimit për të parashikuar dhe mbështetur rikualifikimin e punonjësve tuaj