Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A keni identifikuar një problem dhe keni një ide për një zgjidhje inovative?

Por ju nuk keni ende ekspertizën teknike apo burimet për të përballuar investimin e shtrenjtë në zhvillim? Pra, ndoshta jeni duke kërkuar për një prototip fitimprurës.

Merrni këtë kurs dhe mësoni bazat e prototipit të dobët. Duke përdorur shembuj praktikë dhe udhëzime hap pas hapi, do të mësoni se si të testoni shpejt atraktivitetin e ideve të produktit tuaj.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Falas: Hapat tuaj të parë në Pinterest