Print Friendly, PDF & Email

Zotëroni bazat e Excel 2016! Trajneri juaj Jean-Luc Delon ju tregon se si të menaxhoni listat tuaja të të dhënave dhe të përdorni fletën e informacionit në majë të gishtave tuaj. Ky trajnim ka për qëllim një publik fillestar që dëshiron të bëjë llogaritjet duke përdorur funksione, ose të përfaqësojë të dhënat e tyre në formën e një tabele ose grafiku. Kuptoni konceptet e qelizës, fletës dhe librit të punës dhe mësoni të krijoni një tabelë në Excel. Merrni një turne në funksionet e llogaritjes të tilla si shuma dhe ...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Monitoroni me NetVibes