Nëse jeni përgjegjës për menaxhimin e projekteve brenda kompanisë suaj, atëherë ky trajnim i Microsoft Project 2019 është për ju! Do të futeni direkt në thelbin e çështjes me një eksplorim të thellë të menuve, pamjeve dhe shablloneve, më pas do të vazhdoni te krijimi, organizimi dhe ekzekutimi i aktiviteteve, duke përfshirë prioritizimin, lidhjen…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

 

LEXO  Financimi i trajnimit tuaj: një formulë për çdo buxhet