Po filloni biznesin tuaj? A doni të gjeneroni rritje hiper-të shpejtë për produktin tuaj në treg? Ky trajnim është për ju! Zbuloni parimin e hakimit të rritjes dhe bëni gjithçka që mundeni për të marrë rezultate shpejt. Ky trajnim i përshtatur nga kursi origjinal i Brad Batesole analizon pajisjet dhe metodat për të zotëruar këtë koncept. Didier Mazier më pas shpjegon se si të vendosni strategjinë tuaj, të planifikoni testet tuaja, dhe të krijoni dhe motivoni your

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Vlerësoni tolerancën ndaj rrezikut të palëve të interesuara