Google është një nga mjetet më të njohura dhe më të vlefshme të epokës sonë dixhitale. Ka një shumëllojshmëri mjetesh për të ndihmuar përdoruesit të gjejnë, organizojnë dhe ndajnë informacione. Por njohja e përdorimit të këtyre mjeteve mund të jetë një sfidë për ata që nuk kanë shumë përvojë teknologjive dixhitale. Për fat të mirë, Google ofron trajnim falas për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga mjetet e tij. Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë gjithçka që duhet të dini për trajnimin falas të Google.

Cilat janë mjetet e ofruara

Google ofron një sërë mjetesh për t'ju ndihmuar të lundroni në ueb. Këto përfshijnë Google Search, Google Maps, Google Drive, Google Docs dhe shumë të tjera. Secili prej këtyre mjeteve ka funksionalitetin dhe grupin e vet të veçorive që mund t'ju ndihmojnë të gjeni informacione, të ndani dokumente dhe të organizoni punën tuaj.

Si të përdorni mjetet

Për të përfituar sa më shumë nga mjetet e Google, do t'ju duhen disa informacione bazë. Për fat të mirë, Google ofron trajnim falas për t'ju ndihmuar të mësoni se si t'i përdorni ato. Këto trajnime janë krijuar për t'ju njohur me funksionalitetin e secilit mjet dhe për t'ju udhëhequr nëpër hapat e nevojshëm për të përfituar sa më shumë nga secili.

Ku të gjeni trajnim falas

Trajnimet falas janë në dispozicion në faqen e internetit të Google. Ju mund të kërkoni për trajnime sipas mjetit dhe të gjeni udhëzime si të përdorni që do t'ju ndihmojnë të mësoni se si të përdorni secilën veçori. Mund të gjeni gjithashtu informacione shtesë në blogun e Google dhe videot në YouTube.

LEXO  Përdorimi i Gmail për një adresë biznesi: ide e mirë apo e keqe?

Përfundim

Google ofron një sërë mjetesh për t'ju ndihmuar të lundroni në ueb. Por për të përfituar sa më shumë nga këto mjete, mund t'ju duhet të mësoni se si t'i përdorni ato. Për fat të mirë, Google ofron trajnim falas për t'ju ndihmuar të kuptoni se si të përdorni mjetet e tij. Këto kurse janë të lehta për t'u gjetur dhe ndjekur dhe do t'ju ndihmojnë të përfitoni më të mirën nga Google.