Në lista të ndryshme për luajtje ai paraqet në YouTube. Gjithmonë sipas të njëjtit model. Një video e shkurtër hyrëse e një trajnimi të plotë ju ofrohet. Ajo ndiqet nga disa pasazhe të gjata të dobishme në vetvete. Por nëse vendosni të shkoni më tej. Mos harroni se Alphorm është një qendër e mësimit në distancë që lejon financim përmes CPF. Kjo do të thotë, ju mund të keni qasje në të gjithë katalogun e tyre falas për një vit ndër të tjera.

Ky trajnim PowerPoint 2016 do t'ju ndihmojë të zbuloni Microsoft PowerPoint 2016 dhe mjedisin e tij të punës në mënyrë që të filloni në një bazë të mirë për të zotëruar mjetin. Gjatë këtij trajnimi prezantues PowerPoint 2016, ju do të njiheni me ndërfaqen e softuerit me fushat dhe veçoritë e tij të ndryshme dhe do të kuptoni bazat e menaxhimit të diapozitivave të një prezantimi PPT.

Gjatë këtij trajnimi në PowerPoint 2016, ju do të mësoni se si të përdorni prezantime nga softueri tjetër dhe si të menaxhoni prezantime, diapozitivë, tekste dhe paragrafë për të optimizuar prezantimet tuaja, përfshirë nocionet e stileve, temave dhe formatimit të karakterit.


 

 

LEXO  Këshilla për listat e të dhënave