Përshkrim

Nëse doni të dini më shumë rreth blockchain dhe bitcoin, pa rënë në teori shumë komplekse (sepse blockchain mund të jetë kompleks për t’u kuptuar), atëherë jeni në rrugën e duhur.

-> - Kuptimi i Bitcoin në një mënyrë të thjeshtë

Me këtë kurs, u përpoqa të shpjegoj në një mënyrë të thjeshtë se si funksionojnë blockchain dhe bitcoin.

Nëse dikush dëshiron të investojë në kriptovaluta, është thelbësore të kuptojë të paktën se si funksionon kjo teknologji.

-> Mësoni të keni bitcoins tuaj të parë

Ky është një trajnim për fillestarët dhe njerëzit që duan të zbulojnë bllokimin dhe bitcoin në një mënyrë të thjeshtë, të propozuar nga blogu? zonebitcoin

Prandaj është një trajnim që do t'ju lejojë të ndiqni të tjerët, për nivele më të avancuara.

Pasi të keni mbaruar marrjen e këtij kursi, ju ftoj të shikoni dhe të merrni trajnimet e tjera që do të plotësojnë këtë.

Faleminderit dhe shihemi së shpejti!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  25 Shkurt 2021 Si të organizojmë dialogun social mbi trajnimin? Për sa i përket aftësimit profesional, punëdhënësit janë të detyruar ligjërisht të respektojnë disa detyrime.