Duke u trajnuar me IFOCOP, Johanna jo vetëm që fitoi aftësitë thelbësore për punën e saj të re, asistente e shitjeve, por ajo gjithashtu (dhe mbi të gjitha) fitoi gjënë shumë të vogël që i mungonte akoma për të realizuar ëndrrën e saj për të punuar si e pavarur: vetveten dhe në aftësinë e saj për të ndërmarrë. Takim me një grua të re në TAQUET!

 

Nearshtë afër Val d'Oise (95) që gjejmë sot Johanna, një grua e re dinamike prej 32 vjetësh, e kaluar nga IFOCOP, koha e një trajnimi një vjeçar mbi ritmin e alternimit. Që kur u diplomua nga trajnimi i Asistentit Tregtar, ajo është e lumtur që ka filluar rrugën e rikualifikimit profesional që do t'i lejojë asaj, këtë vit, të ndërmarrë projektin që i ishte varur në kokë për disa vite. shefi falë ushtrimit liberal.

Por le të fillojmë nga fillimi. Më parë duke punuar në fushën e estetikës, dhe gjithashtu duke pasur një formim si një animator për fëmijë të vegjël, Johanna ka shumëzuar përvojat dhe ka nxjerrë të njëjtat përfundime çdo herë: kontakti njerëzor, shkëmbimi, është një element kryesor i zhvillimit të tij profesional. Por ai ende duhet të gjejë një vend për t'u ndjerë ...