Edhe fillestarët mund të mësojnë se si të përdorin Systeme IO saktë.

Kjo ju lejon të zvogëloni ndjeshëm kohën e shpenzuar për të mësuar dhe të shkoni shpejt në praktikë.

Ky kurs video falas do t'ju lejojë të merrni kushineta edhe më shpejt. Fillestarët mund të ndihen pak të mbingarkuar duke mësuar mjete të reja. Prandaj do t'ju ndihmoj të shmangni gabimet, të personalizoni të gjithë sistemin në mënyrë që të përmbushë sa më mirë pritshmëritë tuaja dhe mbi të gjitha, të mos humbisni pjesën më të rëndësishme: shndërrimin e vizitorëve tuaj në klientë.

System IO është një mjet i plotë që ju lejon të automatizoni procese të tilla si krijimi i faqeve të shitjeve, gypave dhe fushatave me email. Thjesht duhet të dini se si ta përdorni dhe si funksionon. Çfarë do të mësoni në këtë kurs.

Ju tashmë e dini se çfarë biznesi dëshironi të futeni. Keni të gjithë përmbajtjen që ju nevojitet, por nuk dini si ta krijoni atë? Keni nevojë të krijoni një faqe shitjesh?

Dëshironi të automatizoni fushatat me email dhe të gjurmoni rezultatet dhe KPI-të?

Sistemi IO mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja.

Ky kurs do t'i përgjigjet shumicës së pyetjeve tuaja.

Përmbledhje e softuerit të sistemit IO

System IO është softuer SAAS që përfshin të gjitha mjetet që ju nevojiten për të krijuar një faqe interneti dhe për të rritur biznesin tuaj në internet. Zhvilluar në vitin 2018 nga francezi Aurélien Amacker, ky mjet përfshin krijimin e dritareve kërcyese, faqet e uljes, gypat e shitjeve. Menaxhimi fizik i shitjeve të produkteve dhe madje edhe një mjet buletinesh me email. Ky softuer jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur përmban gjithçka që ju nevojitet për t'u bërë një lojtar kryesor në botën e tregtisë elektronike.

Karakteristikat që kanë bërë reputacionin e Système IO

Ja çfarë mund të bëni me këtë softuer:

– Testimi A/B

- Krijo një blog

– Ndërtoni një gyp shitjesh nga e para

– Krijoni një program shoqërues

– Krijoni dhe menaxhoni kurse online

– Ndër-shitje

- Qindra shabllone faqesh (modele të avancuara)

– Redaktoni “drag and drop” për të krijuar faqet e uljes

– Marketingu me email

– Automatizimi i Marketingut

– Merrni statistika të përditësuara të shitjeve në kohë reale.

– Webinare.

Çfarë është një faqe kapje?

Një faqe ulje është një faqe interneti krejtësisht e veçantë. Përdoret për të promovuar produkte dixhitale ose fizike si pjesë e strategjisë së biznesit të një kompanie. Është një mjet marketingu. Çelësi i një strategjie të suksesshme shitjeje është të kontaktosh dhe të ndërveprosh me klientët potencialë (të njohur edhe si "udhëheqës"). Ndërtimi i një komuniteti lexuesish dhe mbledhja e adresave të emailit të klientëve të mundshëm është pika fillestare e një strategjie shitjeje. Ky proces është pjesë e një cikli të mbledhjes së emailit. Kjo është pjesa e parë e asaj që quhet gyp i shitjes.

Kur njerëzit vizitojnë faqen tuaj të internetit, kërkimet, pyetjet dhe nevojat e tyre lidhen me përmbajtjen, ofertat dhe zgjidhjet tuaja. Është e rëndësishme të qëndroni në kontakt me vizitorët tuaj për t'i kthyer ata përfundimisht në klientë. Ju mund ta bëni këtë duke mbledhur detajet e kontaktit të perspektivave në faqen tuaj të kapjes dhe në këmbim duke u ofruar atyre përmbajtje cilësore që keni krijuar falas. Në marketing, kjo lloj përmbajtjeje quhet magnet plumb:

– Modele të të gjitha llojeve

– Tutoriale

– Video

– Libra elektronikë.

– Podkaste.

– Letra të bardha.

- Këshilla.

Ju mund të ofroni një larmi përmbajtjesh që do t'i frymëzojë lexuesit të vazhdojnë të eksplorojnë universin tuaj dhe të lënë emailet e tyre.

Gypi i shitjeve

Ky koncept është shumë i popullarizuar në mesin e tregtarëve dixhitalë sepse ju lejon të identifikoni hapat që blerësit potencial mund të ndërmarrin në procesin e shitjes. Me fjalë të tjera, procesi i ndjekjes së një drejtimi nga marrja e informacionit bazë të kontaktit deri në mbylljen e një shitje të re. Vizitorët hyjnë në tunel, kalojnë nëpër disa faza dhe dalin si klientë ose perspektivë. Gypi i shitjes ndihmon shitësin të gjurmojë ecurinë e një shitje të mundshme.

Qëllimi i një gypi shitjeje është të shndërrojë vizitorët në klientë përmes strategjive të provuara të marketingut.

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →