Smartnskilled ju jep mundësinë të ndiqni trajnime në internet që do të përshtaten me ritmin dhe nevojat tuaja. Përmbajtja në format video në faqe janë të shumta (rreth 3714) dhe do t'u përshtaten të gjithë atyre që dëshirojnë të fitojnë më shumë njohuri.

Whatfarë ofron Smartnskilled

SmartnSkilled ofron shumë kurse të ndryshme trajnimi që mund t'u përshtaten llojeve të ndryshme të individëve. Pavarësisht nëse doni të zhvilloni karrierën tuaj ose keni nevojë për një çertifikim, platforma ka shumë mjete për t'ju ndihmuar. Platforma ofron stërvitje në fusha të ndryshme si kontabiliteti, TI, marketing, etj.

Avantazhi me SmartnSkilled është se ju mund të përparoni me ritmin tuaj, në varësi të disponueshmërisë suaj. Përveç videove, të cilat janë një mënyrë e shpejtë për të mësuar, mund të shoqëroheni edhe nga një trainer me përvojë me aftësi mësimore. Kjo e fundit do të jetë në gjendje t'i përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja në mënyrë që pa dyshim të mbetet në mendjen tuaj.

Një hapësirë ​​shkëmbimi është në dispozicion në platformë për të lejuar nxënësit e pajtuar në këtë faqe interneti të ndajnë pyetjet e tyre me njëri-tjetrin ose me trainuesit. Ushtrimet që ofrojnë paraqesin raste praktike. Në fund të çdo kursi, anëtarëve u ofrohet një test vlerësimi me një certifikatë suksesi.

Për ata që janë në procesin e rikualifikimit, do të jetë e mundur të përfitojnë nga trajnimet e ofruara nga sipërmarrës aktivë. Ata gjithashtu do të jenë në gjendje të ofrojnë seanca trainimi private dhe t'ju ofrojnë situata në jetën reale.

Trajnim i disponueshëm

Për të parë trajnimet dhe mësimet në dispozicion, shkoni në faqen e katalogut të faqes. Do të ofrohen afro 113 kurse trajnimi në tema të ndryshme (automatizimi i zyrës, programimi, menaxhimi, tregtia, etj.). Kohëzgjatja e trajnimit, çmimi i saj dhe traineri personal në dispozicion do të jenë menjëherë të dukshme.

Duke klikuar në një nga seancat e trajnimit, mund të shikoni një ekstrakt video falas nga trajnimi. Kjo do të jetë një mënyrë për të parë nëse trajnimi ngre pikat e rëndësishme që po kërkoni. Pasi të keni blerë trajnimin tuaj, do të keni qasje të pakufizuar në të.

Nëse dëshironi të kurseni para, mund të zgjidhni paketa që bashkojnë disa kurse trajnimi rreth së njëjtës temë. Ju keni për shembull paketën Microsoft Office 2016 e cila ju lejon të mësoni bazat e Word, Excel, PowerPoint dhe Outlook 2016. Ekziston edhe paketa për të shkruar pa gabime drejtshkrimore, duke grupuar nivelin fillestar, ekspert dhe të përparuar. .

Aplikacioni SmartnSkilled

Duke përdorur aplikacionin SmartnSkilled, do të jetë më lehtë për ju të gjeni kohë për t'i kushtuar trajnimit tuaj. Mund ta përdorni smartphone-in tuaj sa më shpejt që të keni pak kohë të lirë për t'u zhytur në studimet tuaja. Duhet ta dini që trajnimi është i disponueshëm 24 orë në ditë, 24 ditë në javë.

Me aplikacionin, mund të regjistroheni ose të regjistroheni në SmartnSkilled përmes Facebook, Google+ dhe Linkedin. Ky version celular gjithashtu ju lejon të përdorni katalogun e platformës dhe të blini një trajnim ose pajtim. Përveç kësaj, aplikacioni sinkronizohet automatikisht me sitin.

Duke përdorur ndërfaqen e saj ergonomike, nuk do të keni asnjë vështirësi të hyni në ofertat SmartnSkilled. Aplikacioni ka një histori dhe një veçori që do t'ju lejojë të gjeni me lehtësi videot tuaja të preferuara. Motori i kërkimit i ofruar nga aplikacioni është efikas dhe do t'ju lejojë të kryeni kërkime më të synuara.

Abonimet e paraprira nga një gjykim falas

Para se të regjistroheni në një pajtim në sit, mund ta provoni falas për 24 orë. Kjo do t'ju lejojë të merrni një mendim të parë për platformën. Pasi të regjistroheni falas, do të keni qasje të pakufizuar në të gjithë trajnimet dhe burimet e ofruara nga faqja. Sidoqoftë, shtesat (VM, libra, etj.) Do të paguhen.

Nëse jeni të kënaqur me këtë përvojë të parë 24-orëshe, mund të kaloni në një pajtim. Së pari ka abonimin 30-ditor. Kjo e fundit ju ofron të njëjtat privilegje si gjykimi falas. Sidoqoftë, do të keni më shumë kohë për të biseduar me anëtarët dhe trainerët e tjerë ose të regjistroheni për një provim çertifikimi.

Pastaj keni pajtimin tremujor 90-ditor. E veçanta e kësaj pajtimi është se ju lejon të përfitoni nga një ulje prej 30% e shtesave të paguara. Për të shijuar një ulje prej 40%, duhet të zgjidhni pajtimin gjashtëmujor (180 ditë). Dhe së fundmi, për të marrë një ulje 50%, zgjidhni abonimin vjetor (365 ditë).

Abonimi minimal 30-ditor kushton 24,9 euro (0,83 euro / ditë) dhe pajtimi 1-vjeçar kushton 216 euro (0,6 euro / ditë). Pavarësisht nga pajtimi që zgjidhni, do të jeni në gjendje të përdorni aplikacionin SmartnSkilled dhe nuk do të ketë asnjë rinovim të heshtur. Sa i përket pagesës, mund ta bëni atë me transfer bankar, të përdorni një kartë bankare (kartë krediti, MasterCard, Visa…) ose përmes PayPal.