Unë ju ofroj këtë trajnim për t'ju dhënë të gjitha këshillat e mia që do të rrisin produktivitetin në Excel… dhe kjo nuk ka rëndësi niveli juaj!

Eh po ! Kjo klasë master është krijuar si për një fillestar që sapo ka ardhur me tepricë, ashtu edhe për një person pak më me përvojë që dëshiron të përsosë zotërimin e tij në Excel.

Në program do të shohim shumë gjëra:

  • 20 shkurtoret thelbësore për të rritur produktivitetin tuaj
  • 16 funksionet për të zotëruar për të automatizuar detyrat tuaja të përditshme
  • + një surprizë në fund të videos! (Qëndroni mirë deri në fund që të mos e humbisni?)

Siç do ta keni kuptuar, ky kurs nuk është vetëm një hyrje në Excel. Është një trajnim i plotë për të filluar të ndiheni rehat në Excel dhe për të rritur produktivitetin tuaj të përditshëm.

Falë kësaj klase master, tashmë do të jeni në gjendje t'i kurseni vetes disa orë punë çdo javë!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →