Qasja në trajnime të plota për IT u rezervua një herë për disa të zgjedhura. Për t'i dhënë të gjithëve një shans për të përvetësuar njohuritë që bota e NICT ofron, Hamid HARABAZAN, një inxhinier i sistemeve, vendosi të krijojë Alphorm. Kjo platformë e-mësimit elektronik ka revolucionarizuar sektorin e trajnimit online me metodat e tij inovative.

Një platformë e hapur për të gjithë

Alphorm është një platformë e-mësimit elektronik e cila u lançua në vitin 2012. Veçantia e saj qëndron në faktin e ofrimit të anëtarëve të saj trajnim video IT, i cili ofrohet nga ekspertë të fushës. Pedagogë të vërtetë, ata ndajnë njohuritë e tyre me të gjithë ata që dëshirojnë të stërviten në IT.

Trajnimi i ofruar në platformë është gjithëpërfshirës dhe inovativ. Përmbajtës të ndryshëm u vihen në dispozicion të nxënësve. Platforma ofron çmime tërheqëse të trajnimit për të lejuar të gjitha buxhetet (të vogla, të mesme ose të mëdha) të stërvitesh dhe përparoni në mënyrë optimale.

Slogani i platformës përmbledh në mënyrë të përsosur ambiciet dhe objektivat e tij. Për themeluesin e faqes dhe bashkëpunëtorët e tij, gjëja e rëndësishme është që të ndajnë vlerën e tyre duke popullarizuar njohuritë në IT. Duke e bërë atë të arritshëm për të gjithë, qoftë një person apo biznes, është qëllimi kryesor që ata kanë vendosur për veten e tyre.

Siti i mësimit elektronik është një qendër trajnimi e aprovuar. Punonjësit ose punëkërkuesit që dëshirojnë të mësojnë IT mund të luajnë OPCA ose financojnë trajnimin e tyre duke përdorur mjete të ndryshme.

Mësim i plotë në distancë

Të gjithë ata që duan të rikualifikohen në IT ose të rrisin njohuritë e tyre në këtë fushë, janë të mirëseardhur në Alphorm. Platforma ofron një gamë të tërë kursesh trainimi kushtuar botës së NICT-ve.

Praktika është një nga metodat e trajnimit të përdorura nga trajnerët Alphorm. Kjo do të mundësojë që nxënësit të evoluojnë me shpejtësi dhe mjeshtëri më të mirë mjetet që do të duhet të përdorin. Cilësia teknike sigurohet me këtë metodë inovative të trajnimit.

Praktikimi në Alphorm do t'ju lejojë të merrni një vërtetim i cili do të jetë i dobishëm për avancimin e karrierës tuaj profesionale. Fillestarët që hyjnë në botën e NICT për herë të parë do të jenë në gjendje të zhyten në themelet themelore të IT.

Ata që dëshirojnë të zotërojnë rrjetet sociale me synimin për të zhvilluar aktivitetet e tyre mund të ndjekin një kurs trainimi kushtuar artit të pamjeve në këtë sektor. Ju gjithashtu keni video mësimore që do t'ju ndihmojnë të kaloni provimet tuaja 100-101. Të tjerët do t'ju ndihmojnë të merrni një çertifikim CCNA, një LPIC-1 apo edhe 1Z0-052.

Një sit i optimizuar për të gjitha mediat

Alphorm synon të jetë inovative dhe efikase. Për këtë arsye, siti është optimizuar në mënyrë që të jetë i arritshëm në media të ndryshme. Anëtarët e platformës mund të ndjekin trajnimet nga çdo vend. Versioni celular është i arritshëm nga tabletët dhe telefonat inteligjentë që funksionojnë Android dhe iOS.

Sajti është i hapur për ndërkombëtarët në mënyrë që t'u japë një shans të gjithë atyre që dëshirojnë të hyjnë në botën e NICT-ve për t'u trajnuar lirshëm. Nxënësit mund të ndjekin trajnimin më fleksibël.

Pavarësisht nga mediumi i përdorur, menyja e platformës mbetet e njëjtë. Duke ndjekur një kurs trajnimi, anëtarët e platformës mund të zgjedhin rezolutën e videos që u përshtatet më mirë atyre. Ndërsa shikojnë trajnimin, ata gjithashtu do të kenë planin e kursit para tyre (në të njëjtën ndërfaqe).

Aplikacioni Alphorm ka një funksionalitet i cili lejon një nxënës të hartojë një listë të kurseve të tij. Kjo është në mënyrë që ai t'i menaxhojë ato më mirë dhe gjithashtu që të mund të shohë përparimin e tij në trajnim.

Pricesmimet dhe pajtimet

Kështu që të gjithë mund të përfitojnë nga trajnimi që ofrojnë ekspertët e tij, Alphorm ka krijuar një orar çmimesh të përshtatur për të gjitha portofolet. Platforma ofron qasje në të gjithë katalogun e trajnimeve, por gjithashtu do të jetë e mundur të paguani për trajnime në njësi.

Për të hyrë në të gjithë katalogun e ofruar nga platforma, mund të zgjidhni një pajtim mujor prej 25 €. E gjithë përmbajtja e ofruar nga platforma do të jetë e hapur për ju për një periudhë 30 ditore. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të përdorni versionin celular të platformës dhe të përdorni mbështetëset e PPT. Dhe në fund të praktikës tuaj, ju do të merrni një certifikatë.

Ju gjithashtu keni një pajtim vjetor prej 228 € që mund ta paguani në të njëjtën kohë ose të ndarë në muaj me një çmim prej 19 €. Në këtë kohë, kohëzgjatja e qasjes tuaj në përmbajtjen e trajnimit do të jetë 365 ditë. Përveç privilegjeve të një pajtimi mujor, ju do të shijoni zgjidhje financimi, qasje jashtë linje si dhe qasje në burimet e projektit.

Përndryshe, ju mund të zgjidhni të paguani për trajnimin tuaj individualisht. Çmimi do të ndryshojë nga 9 në 186 €. Duke paguar për trajnimin, qasja juaj në përmbajtjen e tij do të jetë e përjetshme. Ju do të përfitoni nga të njëjtat avantazhe si për një pajtim vjetor. Me ndryshimin që nuk do të keni qasje në zgjidhjet e financimit.