Dëshironi të bëheni një zhvillues ueb, por dëshironi të mësoni nga distanca? Eshte e mundur. Ka një numër të mirë shkollash trajnimi për zhvillimin e uebit. Shkollat ​​që ofrojnë të gjitha fazat e të mësuarit të zhvillimit të ueb-it, me monitorim arsimor, të gjitha në distancë.

Në këtë artikull, ne do t'ju shpjegojmë shkurtimisht se çfarë përbëhet nga një trajnim për zhvilluesit e uebit. Më pas, ne do t'ju sugjerojmë disa faqe ku mund të ndiqni trajnimin tuaj dhe do t'ju japim informacione të rëndësishme në lidhje me të.

Si zhvillohet një trajnim në distancë për zhvilluesin e uebit?

Trajnimi i zhvilluesve të uebit përbëhet nga dy pjesë, përkatësisht:

  • një pjesë e përparme;
  • një pjesë mbështetëse.

Pjesa e përparme në fund është zhvillimi i pjesës së dukshme të ajsbergut, është zhvillimi i ndërfaqes së sitit dhe dizajni i tij. Për ta bërë këtë, do t'ju duhet të mësoni të programoni me gjuhë të ndryshme, si HTML, CSS dhe JavaScript. Do të mësoni gjithashtu se si të përdorni disa mjete, si dhe shtesa.
Pjesa e pasme e trajnimit, synon të mësojë se si të zhvillojë sfondin e faqes në internet. Për ta bërë pjesën e përparme dinamike, do t'ju duhet të mësoni të zhvilloni në një gjuhë të caktuar. Kjo e fundit mund të jetë PHP, Python ose të tjera. Ju gjithashtu do të mësoni për menaxhimin e bazës së të dhënave.
Do të mësoni gjithashtu të zotëroni bazat e softuerit të dizajnit grafik, siç është Photoshop.

Shkolla trajnimi për zhvillimin e uebit në distancë

Ka shumë shkolla që ofrojnë trajnime për zhvillimin e uebit. Ndër to ne ofrojmë:

  • CNFDI;
  • Esecad;
  • Educatel;
  • Akademia 3W.

CNFDI

CNFDI ose Qendra Kombëtare Private për Arsimin në Distancë, dhe një shkollë e miratuar nga shteti e cila ju jep akses në trajnime për profesionin e zhvilluesit të uebit. Do të ndiqeni nga trajnerë profesionistë.
Nuk ka kushte aksesi. Nuk keni nevojë të keni asnjë parakusht, trajnimi është i aksesueshëm për të gjithë dhe gjatë gjithë vitit. Në fund të trajnimit, ju do të merrni një certifikatë trajnimi, e cila njihet nga punëdhënësit.
Kohëzgjatja e mësimit në distancë është 480 orë, nëse bëni një praktikë, sigurisht që do të keni rreth tridhjetë orë më shumë. Për më shumë informacion kontaktoni qendrën direkt në: 01 60 46 55 50.

Esecad

Për të ndjekur një trajnim në Esecad, mund të regjistroheni në çdo kohë, pa kushte pranimi. Ju do të ndiqeni dhe këshilloheni gjatë gjithë trajnimit nga trajnerë profesionistë.
Duke u regjistruar, ju do të merrni kurse të plota në video ose mbështetje me shkrim. Do të merrni gjithashtu detyra të shënuara në mënyrë që të mund të praktikoni atë që mësoni.
Ju mund të ndiqeni për një periudhë të kufizuar prej 36 muajsh. Shkolla pranon praktikat, në rast se jeni të interesuar. Për më shumë informacion kontaktoni shkollën në: 01 46 00 67 78.

Edukator

Në lidhje me Educatel, dhe për të qenë në gjendje të ndiqni një trajnim për zhvillimin e ueb-it, duhet të keni një studim i nivelit 4 (BAC). Në fund të kursit, ju do të merrni një diplomë DUT ose BTS.
Trajnimi zgjat 1 orë, me praktikë të detyrueshme. Mund të financohet nga CPF (Mon Compte Formation).
Ju do të keni akses në trajnime për 36 muaj, gjatë të cilit do të merrni monitorim arsimor. Për më shumë informacion kontaktoni shkollën në: 01 46 00 68 98.

Akademia 3W

Kjo shkollë ju ofron trajnime për t'u bërë një zhvillues ueb. Ky trajnim përbëhet nga 90% praktikë dhe 10% teori. Trajnimi zgjat të paktën 400 orë me videokonferencë për 3 muaj. Shkolla kërkon një prani të përditshme nga ora 9 e mëngjesit deri në 17:XNUMX, gjatë gjithë trajnimit. Do të pasoheni nga një mësues i cili do t'ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja.
Në varësi të nivelit tuaj bazë në zhvillim, ju ofrohet një lloj trajnimi specifik. Për më shumë informacion mund të kontaktoni direkt shkollën në: 01 75 43 42 42.

Kostoja e trajnimit të zhvillimit të uebit në distancë

Çmimet e trajnimeve varen ekskluzivisht nga shkolla që keni zgjedhur për të ndjekur trajnimin. Ka shkolla që lejojnë financimi nga CPF. Në lidhje me shkollat ​​që ju kemi prezantuar:

  • CNFDi: për të marrë çmimin e këtij trajnimi, duhet të kontaktoni qendrën;
  • Esecad: kostot e trajnimit janë 96,30 € në muaj;
  • Educatel: do të keni 79,30 € në muaj, pra 2 € në total;
  • Akademia 3W: për çdo informacion në lidhje me çmimin, kontaktoni shkollën.