• Njihni specifikat e trajnimit të praktikës dhe statusin e praktikantit, avantazhet dhe disavantazhet e tij
  • Identifikoni trajnimet dhe profesionet e arritshme përmes praktikës
  • Kuptoni se si një nxënës ndërthur jetën e tij të biznesit dhe jetën e tij studentore
  • Gjeni një kontratë praktike

Përshkrim

Objektivi i këtij MOOC është të zbulojë mundësitë që ofron trajnimi për praktikë në arsimin e lartër. Ka të bëjë me të gjithë komponentët që zhvillojnë këtë rrugë trajnimi.

MOOC ofrojnë shumë mundësi për orientim dhe për të ndihmuar studentët e shkollave të mesme dhe të kolegjit të zbulojnë rrugët e trajnimit me të cilën ata nuk janë mësuar shumë, për të ndihmuar në prishjen e riprodhimit shoqëror dhe hapjen e fushës së mundësive.

Trajnimi për praktikë në arsimin e lartë është ende pak i kuptuar nga nxënësit e shkollave të mesme, studentët dhe mësuesit. Zhvillimi i kësaj rruge trajnimi është megjithatë një çështje vendimtare që ka të bëjë me disa komponentë.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Shkenca dhe teknika detare - Kurse trainimi të emërtuara "Pôle Mer Bretagne Atlantique"