Tregtia B2B (biznes me biznes) është shpesh më komplekse se B2C (biznes me konsumatorin). Ka më shumë konkurrencë në nivelin B2B dhe më shumë palë të interesuara. Përfaqësuesit e shitjeve kërkojnë t'u shesin blerësve me përvojë që duan produktet më të mira me çmimin më të mirë. Megjithatë, me teknikat e duhura, shitësit mund të jenë shumë të suksesshëm në B2B. Zbuloni çelësat e suksesit për tregtinë B2B, pavarësisht nëse jeni duke ardhur nga një rol B2C ose sapo filloni karrierën tuaj të shitjeve. Robbie Baxter do t'ju përcjellë një ditë të zakonshme në shitjet B2B, nga takimet me perspektivat deri te nënshkrimi i kontratave…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →