Print Friendly, PDF & Email

Përshëndetje emri im është Eliot, unë do të jem trajneri juaj gjatë këtij trajnimi, në të cilin do të mësoni bazat e tregtisë.

Në fund të trajnimit, ju do të jeni në gjendje të:

- të bëjë porosi

- të analizojë një treg

- të kuptojë kërkesën dhe kërkesën e ligjit

- përdorni një platformë tregtare

Doja të bëja një trajnim mjaft të shkurtër, por të optimizuar. Kjo do të thotë që ju do të ruani shumë njohuri në një kohë të shkurtër. Kështu që ju mund të filloni karrierën tuaj tregtare më shpejt.

Gjatë këtij trajnimi do të keni një kuiz përmbledhës, do t'ju lejojë të gjendeni në progresin tuaj. Nëse nuk e kaloni këtë kuiz, unë ju këshilloj të shikoni përsëri trajnimin.

Platforma e Tregtisë e përdorur në këtë trajnim është E-Toro, sepse është shumë e lehtë për tu aksesuar dhe shumë intuitive. Fillova të tregtoja për të dhe nuk u zhgënjeva. Ju gjithashtu mund të shkoni në platforma të tjera. Aktualisht, unë përdor Admiral Markets MT4, është një platformë e mirë, por sidoqoftë është më e vështirë për tu mësuar. Varet nga ju

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Rifillimi i punës me kohë të pjesshme për arsye terapeutike ose rifillimi i punës së përshtatur