Përshëndetje, emri im është Eliot, unë do të jem trajneri juaj gjatë këtij kursi. Në këtë trajnim ju jap disa Këshilla që do t'ju ndihmojnë shumë. Unë do t'ju ofroj 7 investime me të cilat mund të tregtoni në Trader.

Doja të bëja një trajnim mjaft të shkurtër, por të optimizuar. Kjo do të thotë se do të ruani shumë njohuri në një kohë të shkurtër. Kështu që ju mund të filloni karrierën tuaj si Tregtar më shpejt. Përveç kësaj, ky trajnim është plotësisht falas, kështu që përfitoni nga ai.

Gjatë këtij trajnimi do të keni një kuiz përmbledhës, do t'ju lejojë të gjendeni në progresin tuaj. Nëse nuk e kaloni këtë kuiz, unë ju këshilloj të shikoni përsëri trajnimin.

Platforma e Tregtisë e përdorur në këtë trajnim është E-Toro, sepse është shumë e lehtë për tu aksesuar dhe shumë intuitive. Fillova të tregtoja për të dhe nuk u zhgënjeva. Ju gjithashtu mund të shkoni në platforma të tjera. Aktualisht, unë përdor Admiral Markets MT4, është një platformë e mirë, por sidoqoftë është më e vështirë për tu mësuar. Varet nga ju, varësisht nga shijet dhe ndjenjat tuaja ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Kthehuni në punë pas një pushimi të gjatë shëndetësor