Objektivi i këtij kursi është të paraqesë sektorin që lidhet me profesionet e jetesës në aspektet e tij të ndryshme dhe mundësitë e mundshme profesionale.

Ai synon të kuptojë më mirë disiplinat e paraqitura dhe tregtinë me ambicie për të ndihmuar nxënësit e shkollave të mesme të gjejnë rrugën e tyre përmes një grupi MOOC-sh, pjesë e të cilave është ky kurs, i cili quhet ProjetSUP.

Përmbajtja e paraqitur në këtë kurs është prodhuar nga ekipe mësimore nga arsimi i lartë në partneritet me Onisep. Kështu që mund të jeni të sigurt se përmbajtja është e besueshme, e krijuar nga ekspertë të fushës.

Nëse ju pëlqen biologjia, bimët, kafshët dhe jeni të interesuar për gjithçka që lidhet me agronominë, ushqimin, shëndetin e bimëve dhe kafshëve, e ardhmja e bujqësisë ... Atëherë ky MOOC është për ju! Sepse do t'ju hapë dyert për shumëllojshmërinë e profesioneve në prodhimin bujqësor, agroushqim, shëndetin e kafshëve dhe shërbimet e prodhimit bujqësor.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Të jetosh me kafshë të tjera