Personalizimi i pamjes së përgjithshme të Gmail për biznes

 

Për të përshtatur pamjen e Gmail sipas preferencave tuaja, filloni duke shkuar te cilësimet. Klikoni ikonën e ingranazhit në këndin e sipërm djathtas dhe zgjidhni "Shiko të gjitha cilësimet". Në skedën "Të përgjithshme", do të gjeni opsione të ndryshme për të personalizuar ndërfaqen.

Për të ndryshuar temën, klikoni në "Temat" në shiritin anësor të majtë. Mund të zgjidhni nga disa tema të paracaktuara ose të krijoni një të personalizuar. Duke përdorur ngjyra dhe imazhe të përshtatshme për biznesin tuaj, ju përforconi identitetin tuaj të markës.

Rregulloni densitetin e ekranit për të përshtatur hapësirën midis elementeve. Kjo lejon një pamje më të ajrosur ose më kompakte, në varësi të preferencës suaj. Duke përshtatur pamjen e Gmail, ju krijoni një mjedis pune të rehatshëm dhe produktiv për punonjësit tuaj.

Përshtatni shfaqjen e emaileve dhe kutinë hyrëse për organizim më të mirë

 

Organizimi efektiv i kutisë suaj hyrëse mund të përmirësojë produktivitetin tuaj. Filloni duke zgjedhur një lloj ekrani për emailet. Në cilësimet, nën skedën "Të përgjithshme", ndryshoni opsionin "Shfaqja e fragmenteve" për të shfaqur ose fshehur një pamje paraprake të përmbajtjes së çdo emaili.

Për të optimizuar menaxhimin e kutisë suaj hyrëse, aktivizoni skedat si "Kryesore", "Promovimet" dhe "Rrjetet sociale". Këto skeda i renditin automatikisht e-mailet sipas natyrës së tyre. Ju gjithashtu mund të vendosni filtra dhe etiketa për të organizuar emailet tuaja sipas kritereve tuaja specifike.

Së fundi, përdorni veçorinë "Shëno si të rëndësishme" për të theksuar emailet me përparësi. Ky opsion e bën më të lehtë gjetjen e tyre midis mesazheve të tjera. Duke personalizuar shfaqjen e emaileve tuaja, ju promovoni menaxhimin optimal të kutisë suaj hyrëse.

LEXO  Kuptimi i veçorive të Excel: Trajnim falas

Përdorni cilësimet dhe shtesat për një përvojë të personalizuar të Gmail

 

Për të përshtatur Gmail me nevojat tuaja, eksploroni cilësimet e avancuara dhe shtesat e disponueshme. Cilësimet ju lejojnë të konfiguroni opsione të tilla si përgjigjet automatike, nënshkrimi dhe njoftimet. Duke rregulluar këto cilësime, ju krijoni një përvojë përdoruesi të përshtatur për kërkesat tuaja.

Shtesat e Chrome për Gmail ofrojnë veçori shtesë që mund të përmirësojnë produktivitetin. Për shembull, shtesat si Boomerang ose Todoist mund të ndihmojnë në menaxhimin e emaileve dhe detyrave. Për të instaluar një shtesë, shkoni te Dyqani i Uebit i Chrome dhe kërkoni për aplikacione të përputhshme me Gmail.

Duke personalizuar ndërfaqen e Gmail për Biznes, ju krijoni një hapësirë ​​pune të përshtatur për nevojat tuaja. Këshillat dhe truket e përmendura më sipër mund t'ju ndihmojnë të optimizoni organizimin tuaj të kutisë hyrëse, menaxhimin e postës elektronike dhe përvojën e përdoruesit.