Print Friendly, PDF & Email

Detajet e kursit

Në këtë trajnim, Shirley Davis, një ekspert global i menaxhimit të fuqisë punëtore, ju mëson se si të krijoni dhe mbani një mjedis që shfrytëzon talentet e larmishme të punonjësve tuaj. Ju prezanton me përfitimet e lidershipit gjithëpërfshirës, ​​përfshirë angazhimin e punonjësve, inovacionin dhe kreativitetin. Ju gjithashtu do të zbuloni një model të bazuar në praktikat më të mira që do t'ju ndihmojnë të inkurajoni përfshirjen në biznesin tuaj, si dhe grackat për të shmangur ...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Profesionet dixhitale për të shpikur botën e së nesërmes