Calendly | Plotësoni Udhëzuesin A deri në Z, Udhëzuesin e plotë për të përvetësuar në mënyrë të rregullt dhe caktimin e takimeve pa dërguar dhe marrë email!

Jeni të lodhur duke planifikuar manualisht takimet tuaja në kalendarin tuaj dhe duke marrë mijëra emaile?

Dëshironi të kurseni kohë?

A doni të punoni në një ekip në mënyrë efektive?

Lajm i mirë, keni ardhur në vendin e duhur!

Mirësevini në trajnimin Calendly. Një Udhëzues i plotë i plotë nga A në Z!

Në këtë trajnim ultra të plotë, do të zbuloni hapat e ndryshëm në krijimin e një llogarie Calendly. Do të mësoni gjithashtu se si të krijoni një ngjarje. Ne gjithashtu do të mbulojmë gjithçka që ju duhet të dini për të krijuar ngjarje me ekipin tuaj...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Çfarë është softueri Excel?