Vit i ri, i ri ju?

Vitet e reja është një kohë e mirë për të planifikuar për të ardhmen. Shumica e njerëzve ndihen të energjisë pas pushimeve dhe të gatshëm për t'u rikthyer në ritmin e jetës së përditshme (dhe ndoshta pak fajtorë për të gjithë tortën dhe verën shtesë që kanë ngrënë dhe pirë). Ata kanë ambicie të mëdha. Njerëzit në të gjithë botën po bëjnë rezoluta të reja dhe po vendosin qëllime të reja për Vitin e Ri.

Kjo nuk do të dobësojë gjendjen shpirtërore ... por a e dini se rreth 80% e rezolutave të marra gjatë Vitit të Ri nuk mbahen? Argh Për fat të mirë, ekziston një arsye e thjeshtë prapa kësaj dhe ka të bëjë me llojet e qëllimeve që njerëzit i vendosin vetvetes dhe mënyrën sesi ata i arrijnë ato.

Si të mbani me sukses rezolutat e Vitit tuaj të Ri

Në MosaLingua, ne përpiqemi t'i ndihmojmë njerëzit të arrijnë qëllimet e tyre gjuhësore. Ne gjithashtu duam të shohim anëtarët tanë të kenë sukses dhe të bëjnë progres. Kjo është arsyeja pse ne krijuam Udhëzues MosaLingua: Si të mbani Rezolutat tuaja.

Brenda do të gjeni një ton informacion të dobishëm për t'u siguruar që keni sukses

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Pune ne skuader