Qëllimi i këtij trajnimi është t'ju mësojë në një orë se si të përfitoni nga marketingu me email për të nxitur biznesin tuaj.

Ti do të mësosh :

  • për të krijuar një fushatë e-mail nga A në Z për të komunikuar me klientët ose perspektivat tuaja. Dërgimi i një buletini ose një promovimi për njerëzit që dinë për biznesin tuaj mban kontakte dhe gjeneron shitje.
  • Krijoni një formular abonimi për listën tuaj të kontakteve për të mbledhur me lehtësi emailet. Me disa klikime do të keni një faqe funksionale uljeje.
  • Mblidhni email automatikisht falë dhe pa krijuar përmbajtje të re në faqet e shtrydhura. Përfitoni nga përmbajtja juaj ekzistuese (ebooks, letrat e bardha, etj.) për të tërhequr emailet, duke qëndruar në përputhje me GDPR.
  • Vendosni dhe dërgoni një sekuencë të automatizuar email-esh për abonentët tuaj. Përdorimi i një sekuence emailesh në lidhje me një mesazh të vetëm bën të mundur shumëfishimin e kontakteve të abonentëve me ofertat tuaja dhe për rrjedhojë zhvillimin e shitjeve tuaja.

Ky trajnim përdor platformën e marketingut me email SMessage. Ky shërbim ofron një mjet të plotë marketingu me email me një përgjigje automatike dhe një sistem grumbullimi të adresave të emailit për 15 euro në muaj, gjë që e bën atë një nga shërbimet më konkurruese në treg sot...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Fundi i kontratës: pasqyrë përmbledhëse e kursimeve të punonjësve të pasuruar me informacione të reja