Në këtë kurs do të mësoni platformën e sistemit io, është një platformë ultra e gjithanshme që ju lejon të organizoni trajnimin tuaj online, të bëni marketing me email, të krijoni faqe kapëse dhe të bëni lidhje.

Systeme io është një domosdoshmëri për të gjithë sipërmarrësit në internet në vitin 2020.

Në këtë kurs do të mësoni të gjitha funksionet e kësaj platforme.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →