Calendly: një orar i thjeshtë i përdorur tashmë nga më shumë se 10 përdorues në mbarë botën.

Calendly është një programues automatik. Kështu që nuk keni nevojë të shkruani shumë email ose të kërkoni për data të përshtatshme.

Është veçanërisht i përshtatshëm për organizatat që organizojnë takime shpesh dhe ka shumë veçori të dedikuara:

Programoni shpejt takime të vlefshme dhe fitoni një avantazh konkurrues në planifikim.

Eliminoni pengesat e planifikimit në çdo fazë të ciklit të shitjeve dhe rriteni biznesin tuaj.

Rriteni biznesin tuaj duke krijuar rikujtues dhe flukse pune, duke i integruar ato me mjetet e shitjes dhe duke eliminuar logjistikën për t'u fokusuar në shitje.

Pas përfundimit të kursit dhe kalimit të të gjitha provimeve, do të merrni një certifikatë online që mund ta shtoni në CV-në tuaj ose në profilin e LinkedIn.

Shans Bonne!

Vazhdoni trajnimin falas në Udemy→→→