Unë po e ofroj këtë trajnim automatizimi për t'ju ndihmuar në këtë kohë të vështirë, shpresoj që t'ju ndihmojë të kurseni kohë (dhe para)!

> RRETH HACKING RRITJES

99% e ndërmarrjeve të suksesshme janë të trajnuar në piraterinë e rritjes, dhe ju?

Growth hacking nuk është një grup mjetesh, teknikash, hakerash… por njohuri strategjike që ju lejon të keni një avantazh konkurrues ndaj konkurrencës, të ecni më shpejt, duke performuar më mirë.

Me një fjalë, rritja është arti i efikasitetit : përpjekja minimale për ndikimin maksimal në biznes.

I gjithë trajnimi im është i disponueshëm në faqen time personale, mund të abonoheni në shumë përmbajtje të tjera falas nëse dëshironi të shkoni më shumë...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  SauvTage: të mësuarit për të shpëtuar një jetë në të gjitha moshat