Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Në këtë kurs do të mësoni metoda dhe mjete konkrete për të zhvilluar të menduarit kritik në jetën e përditshme. Së pari, do të mësoni se çfarë është paragjykimi kognitiv, domethënë, truri ndonjëherë përdor truket dhe shkurtoret që na ndihmojnë të marrim vendime të shpejta, por gjithashtu mund të na mashtrojnë. Do të mësoni të bëni pyetje rreth situatave rreth nesh dhe të organizoni kërkimin tuaj për informacion. Së fundi, do të mësoni se si të menduarit kritik mund t'ju ndihmojë të përfshiheni në debate konstruktive dhe të shmangni grackat e argumenteve arbitrare.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Ushqyerja me gji: cilat janë detyrimet e mia?