Ju ndoshta keni dëgjuar për Microsoft Outlook. Përdoret kryesisht për të dërguar dhe marrë mesazhe. Por ai gjithashtu ofron menaxhimin e kalendarit dhe detyrave të tij të përditshme. Gjë shumë e dobishme për të fituar në produktivitet. Por nuk është aq e famshme vetëm për këtë arsye. Një numër i caktuar i pikave të sakta dallojnë a kuti postare e menaxhuar nga një pro për atë që një amator kujdeset. Kjo është pikërisht ajo që Outlook ju lejon të bëni. Menaxhoni kutinë tuaj postare në mënyrë profesionale. Nëse nuk dëshiron më të jesh ai që harxhon tre orë duke kërkuar një mesazh, fshi. Kush nuk përgjigjet për pesëmbëdhjetë ditë sepse me pushime. Prandaj, jini të vetëdijshëm që nëse keni Outlook në dispozicionin tuaj, ju keni në dispozicion një mjet shumë të fuqishëm.

Riorganizoni kutinë tuaj të postës në mënyrë efikase me Outlook

Ju mund të thoni pa qenë në gjendje të kundërshtojë askush, se menaxhoni kutinë tuaj postare si më të mirat kur:

  • Do email që ju arrin dhe pastaj klasifikoni atë në mënyrë të rëndësisë në një dosje specifike ose nën-dosje.
  • Ju keni një bateri të modeleve të postave të personalizuara të gatshme për t'u përdorur kur lindin situata identike.
  • Ju keni konfiguruar dërgimin e një përgjigje automatike për këdo që ju shkruan gjatë pushimeve ose ndonjë rast tjetër tëmungesë e përkohshme
  • Që të gjitha emailet tuaja të shoqërohen me nënshkrimin tuaj elektronik personal me logon e kompanisë suaj.
LEXO  Si të krijoni një përgjigje automatike të Gmail në 5 minuta

Nëse nuk jeni aty, duhet të ndryshoni shpejt mënyrën e punës. Ju mund t'i vendosni të gjitha shumë shpejt pa qenë aq i komplikuar sa duket. Thjesht duhet të filloni dhe shumë shpejt do të zbuloni sekretet e shumta të Outlook. Sidomos kur bëhet fjalë për organizimin e kalendarit tuaj, ose duke ju kujtuar detyra të caktuara për të kryer. Organizimi i takimeve, takimeve, dosjeve për t'u mbyllur në një datë specifike. Në të gjitha këto raste Microsoft Outlook do të jetë shumë i dobishëm.

Merrni kontrollin e Outlook 2013 me këtë trajnim gjithëpërfshirës

Në këtë trajnim falas do të bëni një rishikim hap pas hapi të të gjithë elementëve që përbëjnë Outlook. Pa bujë, secila prej 44 videove zgjat rreth pesë minuta. Jeni të lirë t'i shikoni të gjitha ose të përqendroheni vetëm në ato që ju interesojnë. Të gjitha lëndët që do t'ju lejojnë të mësoni shpejt programin janë të mbuluara. Krijimi i dosjeve, ruajtja automatike e postave elektronike, me përkufizimin si të dobishëm ose të padëshiruar. Vendosja e mesazheve automatike dhe nënshkrimit tuaj. Konfigurimi i detyrave, menaxhimi i kalendarit dhe organizimi i takimeve.

Çfarë ka të re në Outlook 2016

Nëse jeni trajnuar tashmë në versionin 2010 ose 2013, nuk do të çorientoheni versioni 2016. Sidoqoftë, ne mund të raportojmë një kërkim të përmirësuar dhe shtimin e një liste të artikujve të fundit të marrë si shtojcë. Kjo nga ana juaj do t'ju lejojë t'i përfshini shpejt ato në mesazhin që shkruhet. Vini re gjithashtu mundësinë e administrimit të disa kalendarëve njëkohësisht. Asgjë të jashtëzakonshme.

LEXO  Punoni në distancë me TeamViewer gjatë një grevë

Çfarë ka të re në Outlook 2019

Nuk ka ndryshim në pamjen e përgjithshme të softverit, por lajme interesante. Kutia juaj postare tani ka dy skeda: njëra për postat prioritare dhe tjetra për pjesën tjetër. Gjithashtu për tu marrë në konsideratë, një optimizim i kontrollorit të aksesit, si dhe mundësia e dëgjimit të këtyre postave. Për të mos përmendur rivendosjen e llojit të palexuar dhe opsionet e filtrit mbi listën e mesazheve.