Detajet e kursit

Asgjë nuk mund të arrihet pa vështirësi. Sigurisht, por rreziqet e pamenaxhuara ju ngadalësojnë ose madje ju pengojnë të arrini objektivat e projektit tuaj. Në këtë trajnim, Bob McGannon, autor dhe menaxher i projektit, ju mëson të parashikoni, vlerësoni dhe menaxhoni rreziqet që lidhen me projektet tuaja, të mëdha apo të vogla. Zbuloni se si të vlerësoni tolerancën ndaj rrezikut të palëve të interesuara, të zhvilloni një plan rreziku dhe të regjistroheni ose të siguroni vazhdimësinë e projektit.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →