në këtë video tutorial falas, ju ftoj të zbuloni mjetin e krijimit të përmbajtjes Canva.

Canva është një mjet online që ju lejon të krijoni lehtësisht pamje vizuale për rrjetet sociale.
Cette trajnim falas online, ju fton të zbuloni mjetin si dhe opsionet e shumta të ofruara.

Un punë praktike për të mësuar falas se si funksionon Canva

Kjo suitë e mësime video do t'ju lejojë të zbuloni:

Mjetet krijuese të Canva; Mjetet e ekipit, Opsionet dhe filtrat e redaktimit, Opsionet e ndarjes. Një MCQ e vogël për të vërtetuar njohuritë tuaja të reja.

Sigurisht, unë qëndroj në dispozicionin tuaj në seksionin FAQ dhe Ndihmë të Ndërsjellë.
Zbulim i mirë dhe i mirë punë praktike.