Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

Të dhënat janë kyçe për të kuptuar çështjet dhe sfidat shoqërore. Ato na lejojnë të marrim vendime strategjike dhe të bëjmë analiza të informuara. Nëse dëshironi të bëheni një analist i të dhënave ose jeni të interesuar për shkencën e të dhënave në përgjithësi, duhet patjetër të ndiqni këtë kurs, bazuar në kursin origjinal të Robin Hunt, të mësuar nga Omar Swisi, profesor i asociuar i shkencës së të dhënave dhe shkencës së të dhënave. inxhinieria e optimizimit. Së bashku, ju do të eksploroni parimet dhe teknikat për projekte të suksesshme të analizës së të dhënave.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→