Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Disa vite më parë, incidentet e sigurisë kibernetike rrallë ishin titujt kryesorë, por tani janë. Numri i incidenteve po ndryshon vazhdimisht. Është rritur nga disa mijëra fjalëkalime të vjedhura në qindra miliona.

Dhe kjo nuk është e gjitha. Ndërsa të gjithë i ruajnë të dhënat në internet, gjithnjë e më shumë informacione personale janë në rrezik. Adresat e klientëve të korporatave u vodhën dhe përmbajtja e shumë emaileve u bë publike. Kjo situatë është e paqëndrueshme. Shumë struktura jetike nuk investojnë për sigurinë, do të vuajnë.

Në këtë kurs hyrës, do të mësoni pse kompanitë dhe qeveritë po shqetësohen gjithnjë e më shumë për sigurinë kompjuterike dhe pse kërkojnë ekspertë në këtë fushë.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→