Gruaja e re befasuese Zeineb, kjo nënë e 3 fëmijëve që kaloi dyert e ifocop për t'u trajnuar si një zhvilluese ueb për t'u bërë, më pak se një vit më vonë, trajnere dhe drejtuese e biznesit të saj të zhvillimit të Uebit. Një udhëtim i jashtëzakonshëm që me siguri do të frymëzojë më shumë se një!

Ata janë tre, në familjen e tij, që kanë zgjedhur një ditë ifocop për të nisur rrugën e rikualifikimit profesional: kushëriri i tij (trajnimi i kontabilitetit) për të filluar; por edhe bashkëshorti dhe vëllai i saj, të cilët donin të bëheshin një zhvillues ueb para saj. Kështu që në mënyrë të pashmangshme, kur hyri, Zejnebi e dinte se ku po shkonte. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se ishte më e lehtë për të. “Isha paralajmëruar dhe nuk u zhgënjeva, kursi i trajnimit 8-mujor ifocop, që do të ndahej mes kurseve dhe zhytjes profesionale në një kompani, është… intensiv”, ajo kujton, e sigurt se kishte marrë në pyetje të afërmit e saj dhe kishte ndërmarrë një punë kërkimore të ndërgjegjshme përpara se të nënshkruante aktin e parë të rikualifikimit të saj.

"Sidomos që në bazë, unë aspiroja të stërvitja veten në grafikë në internet, jo në zhvillim dhe programim", ajo rrëfen. Pse, atëherë, ky ndryshim? Thjesht sepse ajo ra

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bazat e marketingut në internet