Ju e dini problemin, zakonisht kur nuk jeni në punë dhe nëse është e mundur qindra kilometra larg zyrës, thirreni urgjentisht. Ju e dini kur në një dokument mungon një emër, referencë ose listë çmimesh shumë i rëndësishëm. Po, po ju thërrasim. Dhe mes dy trenave apo dy avionëve, ne flasim me ju sikur të kishit gjithë dosjen në mendje. Mos u shqetëso më, gjithçka është në rregull. Unë jam Aurélien Delaux, trajner konsulent dhe do të mësojmë së bashku të evoluojmë në Word Online. Ky version online i Word ju jep akses falas në të gjitha dokumentet tuaja kudo që dëshironi, kurdo që dëshironi. Ne do të zbulojmë së bashku se si t'i rikuperoni shpejt projektet tuaja, si t'i personalizoni dhe korrigjoni ato lehtësisht dhe në fund si të kryeni punë bashkëpunuese në internet. Si përmbledhje, do të jeni në gjendje të reagoni më mirë dhe më shpejt ndaj këtij versioni të Word-it, kudo që të jeni. Ju uroj një trajnim të shkëlqyer...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 01/01/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  06| Llogaritja e shpërblimit të punonjësit varion sipas kontratës së tij