Përshkrim

Unë ju prezantoj hap pas hapi mjetin më të Fuqishëm falas për të matur dhe përmirësuar përfitimin e faqes suaj të internetit. Kujdes, ka punë!

Pse të stërvitesh në Google Analytics?

Imagjinoni çfarë do të ndodhte nëse mund të vlerësonit me saktësi se sa po ju fitojnë investimet tuaja në komunikimin në internet?

Nëse mund të identifikoni në 10 sekonda cilat faqe në faqen tuaj u tërheqin më shumë klientëve tuaj të ardhshëm dhe cilat i trembin ata larg?

Nëse mund të gjurmoni përsëri udhëtimin e klientëve tuaj në faqen tuaj, në mënyrë që të kuptoni pritjet e tyre, frenat e tyre?

E gjithë kjo është në majë të gishtave tuaj (+ një bandë e sendeve të tjera). Ju keni zgjedhjen midis 2 zgjidhjeve:

  1. Paguani një konsulent të Analytics për ta bërë këtë punë për ju. Nëse portofoli juaj është i pajisur mirë, drejtohuni për këtë zgjidhje (unë kam dëgjuar tashmë psherëtima lehtësimi në telefon nga perspektivat kur kam njoftuar një tarifë prej 400 € në ditë për t'u kujdesur për to).
  2. Bëni duart tuaja të pista dhe bashkohuni në trajnimin tim Video Analytics (ose trajnimin e dikujt tjetër eh? Të dua gjithsesi).

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Kërcënimi i sulmeve të ransomware në Francë dhe Gjermani shihet nga ANSSI dhe BSI