Detajet e kursit

Eksploroni MindView 6! Ky mjet ju lejon të kaloni nga ideja në realizimin fizik të projektit, me synimin për ta hedhur në treg. Ky trajnim është i dedikuar për të gjithë drejtuesit e ekipit dhe këdo që dëshiron të strukturojë dhe prezantojë idetë e tyre në mënyrë vizuale. Në shoqërinë e Denis Réant, ju do të diskutoni takimet e stuhisë së ideve, si dhe prioritizimin dhe rëndësinë e ideve. Shihni gjithashtu se si të bëni një grafik Gantt duke marrë parasysh aspektin e rrugës kritike. Më në fund, zbuloni se si të merrni një vlerësim financiar duke vendosur…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

 

LEXO  Bazat e Google Docs