Detajet e kursit

Ne jemi qenie racionale. Vendimet dhe gjykimet tona janë objektive dhe logjike. Po sikur të kushtëzoheshim më tepër nga evolucioni për të reaguar shpejt, duke përdorur shkurtore dhe do të ishte mirë ta dinim? Në këtë trajnim, Rudi Bruchez përcakton konceptin e paragjykimit kognitiv, që do të thotë se ne mund të jemi subjekt i paragjykimeve apo devijimeve sistematike, të cilat ndikojnë në aftësinë tonë për të ditur, për të menduar dhe për të gjykuar. Ne do të studiojmë disa nga paragjykimet më të zakonshme, siç është paragjykimi i përfaqësimit, i cili na bën të vlerësojmë probabilitetet bazuar në një përshtypje dhe jo në logjikë…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →